“Tag mad med hjem” handelsbetingelser

 

Bestilling på tagmadmedhjem.dk

Når du bestiller varer via tagmadmedhjem.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Dine oplysninger vil kun, blive videre givet til det køkken du vil få mad leveret fra.

Vil du afbestilling

Afbestilling vil kunne fortages, når man er logget ind. Der vil være forskellige regler, fra leverandør til leverandør. Se mere under afbestilling når du er logget ind.

Priser på tagmadmedhjem.dk

Alle priser er på hjemmesiden er oplyst inklusive moms i danske kroner. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl samt udsolgte varer. Hvis en bestilt vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingsmidler: MobilePay, MasterCard og Visa. Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde, gives produktets beløb retur. Vi trækker pengene for købet når varerne er leveret.

Levering

Maden leveres til det aftalte køleskab på din arbejdsplads senest kl 15 på den dag, du har bestil til. Vi leverer udelukkende til virksomheder i Danmark, som der er indgået aftale med.

Fortrydelsesret

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 1 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af cateringydelser ikke omfattet fortrydelsesretten.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Vil du klage

Hvis det skulle ske, at maden ikke lever op til det lovede, eller andet er galt, skal du kontakte det køkken, du har fået maden fra, kontaktoplysninger vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Oplysning om andre klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@tmmh.dk.

Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, står vi til din rådighed til besvarelse af spørgsmål. Vi er at træffes på info@tmmh.dk eller telefon 40580201.

Tag mad med hjem APS

Landbrugsvej 8,1. tv

5260 Odense S

TLF +4540580201

CVR 36700548

 


 

 

 

 

 

2016 © Tag mad med hjem ApS Alle priser er inkl. moms og i DKK
Vi tager imod disse kort